Er du lærer?

God dagen!

Nærmer det seg leirskole på Fagerli? Da håper vi at du finner noe av den informasjonen både du, foreldrene og elevene trenger her på hjemmesiden vår. Noen lærere har til og med satt opp hjemmesiden vår på storskjerm på foreldremøter! Og lengre nedpå her finner du diverse skriv som kan mangfoldiggjøres etter behov. Men du; Husk på trærne da!

87 85 80 67 65 62 60 50 48 45 42 40 34 32 30 28 26 25 24 22 20 18 16 14 12 11 10 9 8 6 5 4 3 1

Vi på Fagerli er opptatt av at også dere lærere skal ha det hyggelig på leirskole. Derfor legger vi oss i selen og forsøker blant annet ved å legge opplegg godt til rette for alle elever, slik at vi sammen med dere kan skape gode minner. Vi bruker snøscooter, bil og samarbeider med lokale aktører for at elever med fysiske utfordringer skal få så mye tid sammen med resten av gruppen som mulig, og få vært med på de aktivitetene som det lar seg gjøre. Og vi tilrettelegger med hest og vogn.

Visste du for eksempel også at vi er behjelpelig med enten sitski og biski med instruktør fra Geilo Skiskole, og tilgang på behandlingsbasseng med godt varmt vann på Geilo Fysikalske for elever med fysiske utfordringer? Ta kontakt med leirskolen, så sjekker vi om det er ledig kapasitet enten i vannet eller på skiskolen!

Vi prøver å sørge for best mulig innkvartering for dere lærere, som regel med enerom i samme avdeling som elevene dine. Og vi har et eget lærerrom hvor dere kan ta et friminutt i mellom slagene.

Eller har du kanskje nettopp vært hos oss og lurer litt på om det ikke er noe du kunne tatt frem nå etterpå? Da håper vi for det første at du ikke glemmer å si ifra til de som sitter i styre og stell hvis dere var fornøyd med oss. Og så har vi laget en Kahoot!

Velkommen hit til oss, vi gleder oss!

eller,

Tusen takk for besøket, håper dere har mange gode opplevelser å tenke tilbake på !

 

Hilsen

Alle oss på Fagerli leirskole

leirskole utsendelse dagsorden 2021

vedl ansvar -arb fordeling

leirskole utsendelse ped oppl juleleirskole 2021

leirskole utsendelse ped oppl vinter 2021

leirskole utsendelse ped oppl barmark 2021

Ordensregler 2021

Lærerplan for Kunnskapsløftet

vedl forberedelser

Brosjyre – leirskole vinterprogram 2021

Brosjyre – leirskole barmark 2021

Brosjyre – leirskole juleleirskole program 2021

Vår-rafting på Fagerli!

Leirskole på flere språk