Er du lærer?

God dagen!

Nærmer det seg leirskole på Fagerli for lærere og elever på trinnet ditt? Da håper vi at du finner noe av den informasjonen både du, foreldrene og elevene trenger i forkant her på hjemmesiden vår. Noen lærere har til og med satt opp hjemmesiden vår på storskjerm på foreldremøter, det synes vi er veldig hyggelig! Og lengre nedpå her finner du diverse skriv som kan kikkes på, og mangfoldiggjøres etter behov. Men du; Husk på trærne da!

87 85 80 67 65 62 60 50 48 45 42 40 34 32 30 28 26 25 24 22 20 18 16 14 12 11 10 9 8 6 5 4 3 1

Vi på Fagerli er opptatt av at også dere lærere skal ha det hyggelig på leirskole. Derfor legger vi oss i selen og forsøker blant annet ved å legge opplegg godt til rette for alle elever, slik at vi sammen med dere kan skape gode minner. Vi bruker snøscooter og bil for at elever med fysiske utfordringer skal få så mye tid sammen med resten av gruppen som mulig, og få vært med på de aktivitetene som det lar seg gjøre. Og vi tilrettelegger med hest og vogn så langt det lar seg gjøre.

Visste du for eksempel også at vi er behjelpelig med enten sitski og biski med instruktør fra Geilo Skiskole, og tilgang på behandlingsbasseng med godt varmt vann på Geilo Fysikalske for elever med fysiske utfordringer? Ta kontakt med leirskolen, så sjekker vi om det er ledig kapasitet enten i vannet eller på skiskolen!

Vi prøver å sørge for best mulig innkvartering for dere lærere, som regel med enerom i samme avdeling som elevene dine. Og vi har et eget lærerrom hvor dere kan ta et friminutt i mellom slagene.

Eller har du kanskje nettopp vært hos oss og lurer litt på om det ikke er noe du kunne tatt frem nå etterpå? Da håper vi for det første at du ikke glemmer å si ifra til de som sitter i styre og stell hvis dere var fornøyd med oss. Og så har vi laget en Kahoot! Du vet, en slik kviss, som du kan ta med elevene i klasserommet. En liten uhøytidelig sak på 20 spørsmål som kan bringe fram noen minner, og muligens noen spor etter en uke på leirskole på Fagerli.

Velkommen hit til oss, vi gleder oss!

eller,

Tusen takk for besøket, håper dere har mange gode opplevelser å tenke tilbake på !

Hilsen

Alle oss på Fagerli leirskole

Dagsorden

Ansvars- og arbeidsfordeling

Pedagogisk opplegg juleleirskole

Pedagogisk opplegg vinterleirskole

Pedagogisk opplegg barmark

ordensregler og diverse informasjon

Lærerplan for Kunnskapsløftet

Forberedelser

Brosjyre – leirskole vinterprogram

Brosjyre – leirskole barmark

Brosjyre – juleleirskole program

Vår-rafting på Fagerli!

Leirskole på flere språk

Etter leirskolen

Etter at dere har vært på leirskole på Fagerli kan det jo være morsomt å se hvor mye elevene husker. Da har vi laget 3 uhøytidelige Kahoot med ca 20 spørsmål som dere kan ha i klassen! En for dere som har vært på barmark, en for vinter-, og en for juleleirskole.

Kahoot – barmark

Kahoot – jul

Kahoot – vinter

Lykke til!