Er du lærer?

God dagen!

Nærmer det seg leirskole på Fagerli for lærere og elever på trinnet ditt? Da håper vi at du finner noe av den informasjonen både du, foreldrene og elevene trenger i forkant her på hjemmesiden vår. Noen lærere har til og med satt opp hjemmesiden vår på storskjerm på foreldremøter, det synes vi er veldig hyggelig! Og lengre nedpå her finner du diverse skriv som kan kikkes på, og mangfoldiggjøres etter behov. Men du; Husk på trærne da!

87 85 80 67 65 62 60 50 48 45 42 40 34 32 30 28 26 25 24 22 20 18 16 14 12 11 10 9 8 6 5 4 3 1

Vi på Fagerli er opptatt av at også dere lærere skal ha det hyggelig på leirskole. Derfor legger vi oss i selen og forsøker blant annet ved å legge opplegg godt til rette for alle elever, slik at vi sammen med dere kan skape gode minner. Vi prøver å sørge for best mulig innkvartering for dere lærere, som regel med enerom i samme avdeling som elevene dine. Og vi har et eget lærerrom hvor dere kan ta et friminutt i mellom slagene.

Eller har du kanskje nettopp vært hos oss og lurer litt på om det ikke er noe du kunne tatt frem nå etterpå? Da håper vi for det første at du har tatt deg tid til å svare på spørsmålene om hvordan dere hadde det her hos oss. Og så må du ikke glemme å si ifra til de som sitter i styre og stell hvis dere var fornøyd med oss. Og så har vi laget en Kahoot! Du vet, en slik kviss, som du kan ta med elevene i klasserommet. En liten uhøytidelig sak på 20 spørsmål som kan bringe fram noen minner, og muligens noen spor etter en uke på leirskole på Fagerli.

 

Velkommen hit til oss, vi gleder oss!

eller,

Tusen takk for besøket, håper dere har mange gode opplevelser å tenke tilbake på !

Hilsen

Alle oss på Fagerli leirskole

 

Dagsorden

Ansvars- og arbeidsfordeling

Pedagogisk opplegg juleleirskole

Pedagogisk opplegg vinterleirskole

Pedagogisk opplegg barmark

Ordensregler og praktisk informasjon

Lærerplan for Kunnskapsløftet

Forberedelser

Brosjyre – leirskole vinterprogram

Brosjyre – leirskole barmark

Brosjyre – juleleirskole program

 

Etter leirskolen

Etter at dere har vært på leirskole på Fagerli kan det jo være morsomt å se hvor mye elevene husker. Da har vi laget 3 uhøytidelige Kahoot med ca 20 spørsmål som dere kan ha i klassen! En for dere som har vært på barmark, en for vinter-, og en for juleleirskole.

Kahoot – barmark

Kahoot – jul

Kahoot – vinter

 

Lykke til!