Virus-hilsen fra oss på Fagerli leirskole


Leirskole uten skoleelever, det er kjedelig det! Og det er utrolig kjedelig med de elevene og lærerne vi hadde gledet oss til å ha på besøk etter 13. mars. En ekstra varm hilsen til lærere og elever fra 7. trinn med lærere på Florvåg, Hop, Grasdal, Fjaler, Tveit, Strøno og Lunde og 8. trinn fra Austevoll, som skulle vært her oppe og hatt flotte opplevelser med og uten ski på beina Og sånn hypermoderne fjernundervisning er liksom ikke det helt store når det kommer til leirskole, skiinstruksjon hjemme i stuen liksom?

I mellomtiden har vi holdt avstand til hverandre, og til resten av verden, og tatt vare på hverandre. Men vi har også sett fremover, på opplegg, organisering. Og kanskje noen nye opplevelser? Og vi har selvsagt sett på organisering i forhold til Corona-viruset etter som utviklingen har gått sin gang og framtidsutsiktene har endret seg. Målet vårt er, som det har vært hele tiden, at alle som kommer til Fagerli skal bli rik på opplevelser i trygge, rammer!

Så gleder vi oss veldig til vi skal få lov til å dele opplevelser med elever og lærere!

Og selvfølgelig til å ta imot helgegjester igjen i det vakre tunet vårt!

Varm albue-hilsen fra alle oss på Fagerli leirskole til alle dere!