Søre Øyane, Nore Neset og Strøno-Logg, uke 8

Mandag
I dag har vi reist 3 og en halv time med tog, og når alle sammen var framme så pakket vi ut tingene våres. Så måtte vi møte opp inne i peise stuen, og der forklarte Torhild det som vi skal gjør hver dag. Så åt vi middag, forretten var blomkål suppe. Så åt vi kjøtt kaker. Så var vi ute å stod på ski, alle sammen hadde det gøy. Når vi kom inn så ringte det i ku bjella, då måtte vi møte opp i peise stuen igjen då skulle vi bli delt opp i grupper, gruppe en skulle være ute og leke, gruppe to skulle gjøre klart til kvelds, gruppe tre skulle til hestene og gruppe fire skulle ha avis. Dette var bloggen håper du likte den.

Tirsdag

Red: De var på skileik og leika på ski. Alle var enige om at det hadde vært en fin tur.

Onsdag

Red: De var på skitur og gikk på tur på ski. Og noen var på hest og red på hest og kjørte vogn bak hest.  Alle var enige om at det hadde vært en fin tur.

Torsdag
I dag blei vi henta av bussen kl10:30, for vi skulle på stå på slalåm på Kikutheisen. De som ikke hadde utstyr fikk låne der borte, mens resten bare sto på slalåm mens de venta på andre. Vi fikk ski kort og bånd på armen som viser at vi hører til på Fagerli leirskole og blei delt inn i nivåer og begynte å stå på ski, bakkenivåene var grønn, blå, rød og svart, og det var to hoppbakker. Det var mange nybegynnere som startet nede ved barnebakken og kjørte til slutt oppe i de større bakkene. Noen falt og mange prøvde nye ting i dag, men til slutt var nok mange fornøyd med innsatsen. Mens vi venta på bussen var mange inne på kafeen å handla for de siste pengene de hadde igjen. Bussen kom kl15:30 og vi reiste hjem til Fagerli igjen.