Haugland, Kolltveit og Liljevatnet-loggen, uke 7

Mandag: Vi måtte stå opp tidlig, det var veldig tungt å stå opp, og mange elever var sure og grettene. Vi måtte møte med toget kl. 07:40. Vi måtte ta tog i 3 timer og buss i en halv time. På toget var det veldig bråkete og mye uro. Vi møtte mange gamle venner, det var veldig gøy. Det var mye mer snø enn vi hadde forventet, og det var mye finere enn vi hadde trodd. De hadde mange bakker til å ake og stå på ski. Det var snille voksene som jobber her. Det var veldig myke senger, vi kommer til å sove veldig bra i natt. PS: Fagerli trenger oppgraderinger på pc`er.

Tirsdag: 07.15: Ringte Bjellen og vi våknet. Vi hadde 30 min på å kle på oss. 07.45 skulle vi ned å spise Frokost. Etter frokost gikk vi opp til gruppene vi hadde. Da planlagte vi litt hva vi skulle gjøre på Gruppen. Vi hadde Avis på gruppen. Etter vi var ferdig med det gikk vi ned i Peisestuen og snakket litt. Etter det gikk vi på langrenn. Vi gikk opp til en bakke litt oppe fra leirskolen. Vi delte oss inn i 3 grupper. 1. gruppen hadde vi å øve på Sving. 2 gruppe hadde vi skilek. 3 gruppe hadde vi idealtid.  Min gruppe begynte på sving og siste vi gjorde var idealtid.  Når vi var ferdige med det gikk vi hjem. Alle var sliten når vi kom hjem. Noen gikk opp på rommet og noen kjøpte noe i kiosken.  PS: Fagerli trenger oppgraderinger på pc`er.

ONSDAG: I dag våknet vi klokken 07:15 og gjorde oss klar til å spise frokost. Da vi gikk ned i spisehallen satte vi oss ved bordene vi ble fordelt i og spiste skiver i tillegg til å lage niste pakke til turen vi skulle gå på senere på dagen. Vi gikk på langrenn tur som var ganske slitsom og lang. Det var ganske mange som falt på turen. Da vi kom tilbake kjøpte vi godteri i kiosken, og spiste middag. Været var ganske bra men det var mye vind oppe på fjellet. PS: Fagerli trenger oppgraderinger på pc`er.

Torsdag: I dag våknet vi som vanlig klokken 07.15. Vi ble vekket av den bråkete kubjella! Vi spiste frokost og til frokosten har vi også havregrøt. I dag var ikke en helt normal dag som de andre, vi skulle nemlig på slalåm. Vi tok buss ned til ski anlegget der vi ble testet ferdighetene våre. Vi ble delt inn i 2 grupper der vi lærte noen små triks som hvordan man kan bli litt bedre i slalåm. Vi kunne spise mat då vi ville fordi det er litt styr og samle alle sammen. Vi begynte og pakke sammen ca. kl.15.00 og bussen kom 15.30. I dag er det bare 1 dag igjen til hjemreise. Det har vært veldig gøy her på Fagerli og akkurat nå er vi i Byen på togstasjonen om 22t når jeg lager denne.