Kuventræ, Hanøy – loggen, uke 5

Mandag 29. januar 2018
Vi ankom Fagerli etter å ha kjørt tog og buss i ca. 4 timer. Velkomsten vi fikk var koselig og vi følte oss veldig velkommen. Vi fikk rommene våre, jentene i ene bygget og guttene i andre bygget. Vi pakket ut og fant oss til rette før det var samling for første gang. På samlingen fikk vi vite hva som ville skje videre i uken på Fagerli. Vi fikk nye venner, og klasse 7A på Kuventræ hadde underholdningen om kvelden. Så skulle vi til rommet å legge oss i de gode sengene.

Tirsdag 30. januar 2018
Vi våknet til den samme kubjellen som ringer hver gang det skjer noe. Den lager så mye lyd at det ikke går an å la være å våkne av det. Vi gikk dermed ned til frokost. Det var fint dekket på og maten var veldig god. Vi gikk så på ski opp til Fagerli sin lekebakke der vi var på forskjellige grupper der vi rullerte og var på forskjellige stasjoner. Det var skilek, skirenn og sving. Vi dro tilbake og spiste middag, den var veldig god. Men før det åpnet kiosken for snop. Det var en lang kø. Det var masse godt i kiosken.

Onsdag 31. januar 2018
Vi var på skitur.

Torsdag 1. februar 2018
I dag våknet vi til samme tid av det dumme irriterende kubjellen. Heldigvis ringte den ikkje så lenge. Vi stod opp og åt frokost, også var det grupper og samling. Etterpå skulle vi stå på slalåm, og det var det mange som gledde seg veldig. Vi tok bussen bort til Kikut, dei som trengte fikk låne utstyr. Det var ein liten øvebakke som nybegynnerne brukte, ein litt større nybegynnerbakke og mange proffe bakker. For komme opp til dei proffe bakkene måtte vi ta stolheisen. Dei som hadde stått lenge klarte stolheisen fint, men dei som ikkje hadde stått så lenge falt ofte på slutten av turen. Nesten alle torde å ta stolheisen heilt til slutt. Det var veldig mange bakker på toppen av stolheisen. Noen av dei som aldri hadde stått på slalåm før klarte å ta dei store bakkene. Mange av dei som var flinke hjalp dei som ikkje var fullt så flinke. Etter vi hadde tatt mange turer måtte vi dra hjem til Fagerli igjen, også hadde vi grupper igjen. Så skal vi spise middag halv sju, få sjå litt på dei gamle byggene og legge oss. I morgen må vi hjem igjen. Så trist …