Brattholmen – Kronstad -loggen, uke 3

Tirsdag
Det er dag 2 på Fagerli Leirskule, og vi er ganske fornøgde, det er god mat å spise, og gode senger å sove i. Spesielt skibakken er koseleg for både gutar og jentar, sjølv om det nokon gongar blir knall og fall. Det snødde i heile dag, men det var likevel morosamt å vere ute å stå på ski. Vi fekk vere inne i Gammen å ete lunsj, der var det ein eldstad midt i rommet som varma godt, i tillegg til saueskinnet på benkane. Vi hadde det veldig kjekt og mange ble betre på ski enn det dei var når dei kom. I dag opna og kiosken kl 15.00, og det var kø som gjekk lengre enn auga kunne sjå (ikkje eigentleg, men han var veldig lang).  Vi trur at dei fleste klarte å ikkje ete snopet deira før middag. Det var veldig høg stemning under middagen. Vi fekk pølse og potetstappe, og dei fleste åt mykje. Til dessert fekk vi ein deilig géle med vanilje saus. I kveld gler vi oss til underholdningsstund frå Kronstad. Vi fekk ein smakebit der dei sa stikkordet «svartedauden». Kva kan vel det bety? Vi veit ikkje det før ikveld. Alt i alt har det vært ein super dag, med supre folk, på eit supert sted.
Tusen takk for at de leste denne bloggen av to kjekke gutar i 7A på Brattholmen skule.

Onsdag: I dag har de fleste gått på langrenn. Noen gikk den lengste turen og noen andre en litt kortere tur. Først gikk vi veldig masse oppover så til sist kjørte vi nedover de lange bakkene. I dag var det 15 minus grader ute og det snødde ikke i dag. Vi gikk i flotte preparerte løyper i flott natur. Alle sammen koste seg. Når vi hadde kommet hjem til Fagerli leirskole gikk mange i dusjen og noen skiftet klær. Så var det middag. Til forrett var det tomatsuppe med makaroni og til hovedrett var det fiskebufe som var veldig god . Kl 16.30 skulle alle på forskjellige aktiviteter/grupper. Og vi gleder oss veldig til 7A på Brattholmen skal ha underholdningen i kveld.

Torsdag: I dag har de fleste stått på slalom. Noen var nybegynnere mens noen var mestre. Først satt vi på stolheis, masse oppover så til sist kjørte vi nedover de lange bakkene. I dag var det ca. -12 grader ute og det snødde litt i dag. Vi gikk i flotte preparerte bakker i flott natur. Alle sammen koste seg. Når vi hadde kommet hjem til Fagerli leirskole gikk mange i dusjen og noen skiftet klær. Så var det middag. I dag stod vi jo på slalom så middagen blei utsatt til kl. 18.30. I dag skulle alle på forskjellige aktiviteter/grupper. Og vi gleder oss veldig til 7B på Brattholmen skal ha underholdningen i kveld.
(Skrevet av to litt syke men utroleg kjekke gutar, frå 7a)