Fauskanger / Kleppestø – Loggen, uke 40

Mandag

Vi møttes på togstasjonen 07:30. Vi begynte å kjøre når alle kom. Toget gikk klokken 07.57. Toget tok ca. 3 timer, og når vi kom fram tok vi bussen til Fagerli leirskole. Det som møtte oss var to glade voksene, de fortalte oss litt og etter hvert fikk vi gå inn på rommet og pakke ut. Når vi var ferdig med det hadde vi en samling med alle klassene der de fortalte oss om uken framover og litt regler. Etter det gikk vi ut og spilte fotball osv. Så ble vi kalt inn til middag, det var blomkål suppe til forrett og kjøttkaker, poteter og erter til hovedrett. Etter middagen fikk vi litt fritid før vi gikk ut og gikk en skogs løype med spørsmål og svar. Vi fikk fritid etter løypen før vi ble delt inn i grupper og det er det vi gjør nå.
Vi ser fram til en fin uke på Fagerli.

Tirsdag

Joda, de var da på leirskole, men…

Onsdag
Vi sto opp av den sureste mest irriterende kubjellen. Vi gikk trøtte ned til frokosten. Vi spiste frokost, maten smakte helt nydelig det var som at munnen var på et eventyr. Etter frokost var det 4 aktiviteter, bruskasse stabling, hest, kano padling og Pil og bue skyting. Klokken 3.00 var det kiosk, Alle stormet ned trappene det var knuffing, biting og dytting. Etter den hundre meter lange køen var borte, var alle spred utover helle Fagerli med sukker kikk. Til middag var det fiske buffet.

Torsdag

Vi sto opp av den irriterende kubjellen. Vi gikk trøtte ned til frokosten. Der var det en stor brunost som så ut som en svær pølse. Vi lagde en matpakke og gjekk på tur. Turen varte kjempelenge men vi hadde mange pauser så det gikk bra. Men når vi kom hjem så skulle vi få kake så når vi skulle ut av bussen så var det masse tull rundt den kaken.

Takk for oss!