Fagerheim-, Ullevål-Loggen, uke 39

Mandag

Vi kom med buss, det tok tre og en halv time. Det var en lang og kjedelig tur.
Ullevål hørte på musikk, men det var dårlige sanger. Fagerheim måtte lage sine egne. Det var trist…
Da vi kom fram møtte vi to personer som ønsket oss velkommen.
Da vi fikk høre om tyggisbøtta sa alle «æsj»
Vi måtte pakke ut når vi kom på rommene .
Middagen var god!
Vi var på en natursti med oppgaver.

Tirsdag
I dag var vi på tur i en liten del av Hardangervidda.
Vi lærte å lage bål og bårer.
Turen var lang og det var litt kjedelig , men litt gøy også.
Vi fikk vite mye fakte om naturen osv.
Alle var veldig glade når vi kom tilbake, for da var kiosken åpen.
Nesten alle stelte seg i kø for å kjøpe godteri osv.
Til middag fikk vi pølser med potetmos, det var veldig godt.
I dag fikk vi til og med dessert.
Vi fikk gele med vanilje saus
Så litt senere, mer bestemt 17:00 gikk vi i peisrommet og skrev dette.

Onsdag
Onsdag var dagen hvor vi kunne velge aktivitet selv! Man kunne velge mellom bruskasseklatring, pil og bue skyting, kanopadling og å ri på hest. En smidig jente ble klatremus, og klatret til topps med utrolige 16 bruskasser! På pil og bue var det en annen treffsikker jente som skilset seg til Robin Hood «prisen». Padlingen var bare for moroskyld, og to og to hadde det koselig sammen i båten. Ridningen var veldig gøyal, men det var dumt at man fikk ridd så kort selv. De som hadde bruskasseklatring, pil og bue og padling, hadde senere stjerneorientering. De løp rundt i alle mulige rare retninger, med kompass og hjemmelaget kart. Mange måtte løpe flere hundre meter i den tette, mørke skogen. Og hjemme fra den laaange utetiden fikk vi en vidunderlig tomatsuppe, etterfulgt av en nesten like god fiskebuffet. Så hadde vi det veldig morsomt under utetiden.

Torsdag

I dag pøs regna det veldig veldig mye… Nei da det var litt sol over fjellene. Og nå tenker du sikkert « oi de er heldige som skal dra på fjelltur i dag» men Nei. Jeg og bestevennene mine og noen andre raringer ble på stallen. Der heter hestene: vel nei ingen bryr seg ( vi kan ikke skrive navn, fordi den skjeggete morsomme læreren sier det ps vi kan ikke skrive navnet hans heller). Først gikk vi litt og litt til på en glad tur alle hatet.

SLUTT!!!