Ulsetskogen / Kroer – Loggen, uke 38

Mandag
Vi måtte opp grytidlig, Ulsetskogen måtte opp for å ta toget, og Kroer for å ta buss. Vi brukte tre-fire timer, men det føltes ut som en evighet fordi vi gledet oss sånn til leirskolen. Toget stoppet i tunellen i 5 minutter, det var dødens mørkt og ingen kunne se sine føtter.
Jentene på Kroer skole ble helt knust da de ikke fikk sekser rommet, men guttene fikk det. Elevene ble tatt inn av to koselige lærere og fikk omvisning rundt området. Den eneste måten klassene ble blandet var når de spilte fotball sammen. Det var to retters middag med fortreffelig blomkålsuppe og deilige kjøttkaker.
Når kubjellen ringes så vet vi at det skal skje noe spennende. Elevene ble delt inn i rommene og skulle da gå en tur og svare på spørsmål som var så lette at de nesten besvimte og falt og døde.
Tirsdag
Vi ble vekket av en bjelle, det var grusomt og våkne første gang på Fagerli leirskole. Vi gikk ned for og spise frokost, det var veldig god mat. Etter det gikk vi i peisestuen får og planlegge turen og litt forskjellig.
Vi gikk opp for og kle på oss, vi fikk en vedkubbe hver og gikk på den fine turen, vi lærte masse om, bål, bæsj, førstehjelp og om masse annet. På turen var det en som nesten døde. Det var dumt. Vi møtte noen folk som ville kidnappe oss. Og vi så et vulkan utbrudd.
Vi kom hjem og da fikk vi gå i kiosk og der kjøpte vi godteri. Vi gikk og spiste middag, det var gode pølser og potetstappe. Etter middagen fikk vi spise godteriet vi hadde kjøpt. Vi spilte litt bordtennis, noen gikk inn på rommene sine og koste oss. Og nå sitter vi og skriver om hva vi har gjort i dag.
Onsdag
De kom og vekket oss med bjellen så hadde vi en halvtime på å komme oss til frokostsalen.
Midt på dagen hadde vi aktiviteter. det var overskyet, iskaldt og minus grader. Alle sammen hadde en bra dag.
Det var kanopadling, bruskasseklatring, pil og bue og hest. Etter aktivitetene var det stjerneorientering der møtte vi Donald Trump. Når vi kom til leirskolen igjen hadde vi verdens beste fiskemiddag. Så gikk vi på grupper der gikk læreren amok på de andre i rommet, alle flyktet. Har du ikke funnet de enda er de sikker hjemme og ser på TV
Torsdag
Vi har gått opp på Birgitshovda og 12 stk var på hest. Vi ble hentet av en buss på leirskolen, så kjørte den opp til Kikut. Når vi hadde gått et lite stykke så fyrte vi bål og grillet brødskiver. Rett før toppen så vi masse røde rypebær. På bunnen av birgitshovda hadde vi kappløp opptil toppen og det var mange som sklei, vinnerne fikk en kvikk lunsj hver. På vei tilbake var det flere som falt når de løp. Når vi kom ned sto det en buss og ventet på oss, og kjørte oss tilbake til leirskolen.
De som var på hest gikk ned til stallen å børstet hesten, å ridde til gapahuk, så tente de bål, de hadde også natursti. På vei tilbake stoppet noen av hestene for å spise og noen av hestene begynte å galoppere. De ridde tilbake og børstet hestene og slapp dem ut.