Møller-Loggen, uke 37

Mandag
I dag møtte vi opp på skolen klokken 08:15, også tok vi bussen gjennom Hallingdal til Fagerli leirskole.
Det pøsregna skikkelig mye, men etter en og en halv time ble det fint vær. Vi var på postjakt en time, og så kom vi tilbake og spilte fotball, vi fikk i oppgave å ta 10 bilder.
Da vi kom hit var det mange som likte rommene, og synes at det lignet mer på et hotell, enn en leirskole. Jentene likte ikke særlig at guttene fikk større rom, men de var flere på rommet.
Tirsdag
I dag så startet vi med en liten brann på gutterommet, men pytt, pytt sånn er jo gutter da. Etter det spiste vi frokost, det var schpaa. Under samlingen snakket om det vi skulle gjøre på tur. Når samlingen var slutt så gikk vi til grupperommet og fikk en oppgave om å ta 10 bilder av gardinene her på Fagerli, neida vi tok bilder av hva vi ville. Så gikk vi på tur i fjellet og tente bål og hadde det gøy. Heldigvis kom nesten alle tilbake, vi manglet bare fem personer. Kiosken hadde oppe, så de fikk inn en del penger. (-; Så spiste vi middag og koste oss.
Onsdag
Del 1
Hei alle sammen jeg og de andre og jeg våknet tidligere enn 7:15, og den bjella trodde at vi var ikke våken, men nei vi våkna tidligere enn deg bjella ha. Etter det er ferdig gikk vi ned å spiste herlig frokost. Etter det gikk jeg ned på kasseklatring og tok bildet. Vet du hvor mange kasser jeg fikk, det ble 15 kasser, WOW! Til slutt var vi med på orientering. Hvordan var det, det var slitsom. Fordi vi møte løpte hele veien, rundt og tilbake. Det var slitsom.
Del 2
Hei folkens, i dag på Fagerli leirskole våknet vi 7:15 men vi våknet litt tidligere enn det. Så gikk vi ned for å spise frokost. Så gikk vi på kanoen og falt ned i vannet. Nei da! Det var veldig gøy. Etter å padle i kanoen så hadde vi en orientering. På orienteringen måtte vi finne poster i forskjellige steder. Det var slitsomt. Men det var også gøy. Så det var alt.
Del 3
Hei alle sammen, i dag på Fagerli leirskolen våknet vi kl. 7:15 men jeg våknet ikke med bjella men jeg våknet med vann. La meg fortelle hva som kjede, ei jente veket meg men jeg våknet ikke så kom ei anna og sprutet vann i ansiktet mitt. Etter vært så gikk vi i hestestallen og først så var jeg redd men etterpå var jeg ikke så redd. Vi gikk på tur med hestene, og først tenkte jeg at jeg skulle falle, men det skjedde ikke.
Torsdag
I dag gikk vi på tur til Birgitshovda. Alt startet med at vi tok buss til Kikkut, og derfra gikk vi til Hakkesetstølen. Vi tok et lunsj pause i Brusdumpa ved 1100 moh, målet vårt var å komme opptil 1200 moh. Der ifra kun vi se Hardengerjøkulen, så gikk vi ned over Skurdalstølene for å nå bussen vår hjem til Fagerli leierskole. Vi så også rommet vårt hardangerjøkhulen men var der ikke før vi kom tilbake til Fagerli. Og noen tok en ufrivillig bad, men hadde med extra klær i tillegg. Det var en bitte lite skur på veien hjemover.