Bjorøy / Stranda-Loggen, uke 36

Dag 1, Turen opp til Fagerli leirskule.
06.30 Sto eg opp og spiste frokost. Eg var veldig trøtt på bussen på vei til togstasjonen i Bergen. Vi tok tog i 3 timer, og var fremme klokken 11. På toget spiste eg litt snop og litt chips. Det var veldig fin natur på veien, men for de meste tuneller. Når vi var framme tok vi buss i ca. 20 minutter så var vi på Fagerli. Når vi var på Fagerli såg vi mange gamle hus, og vi var med ein annen skule.
Vi spelte fotball og vi hadde ein Natursti rebus.

Dag 2
Først våknet vi av en bjelle som nesten drepte oss
Og så spiste vi frokost.vi gikk på tur og det tok dritlang tid.
Men det var gøy.
Det var digg når vi kom hjem. Fordi kiosken var åpen. Så gjekk meste parten av oss på rommene eller ut og lekte. Så ville alle ha litt godteri men ingen fikk før vi hadde spist middag, vi fikk pølse og potetmos. Til dessert da blei det gele det var godt. Etter det… da var det fritid etter fritiden da blei vi delt opp i forskjellige grupper.
Dag 3
Vi på hestegruppen stelte og salte hestene Munin, Snutten, Siljan og Engdølen red en lang tur og grillet brødskiver. Men Munin og snutten var litt rampete og stoppet og spiste hele tiden.
Vi på pil og bue skaut på blinker visste du at Robin Hood var ei jente??????? hun er drit god. Hun vant over alle med litt flaks selvfølgelig.
Ingen fra klatregruppa huske hva dei gjorde.
Gjengen på kanogruppa var enige om at de hadde ein KANO-Nbra dag.
Utpå dagen hadde ein gjeng med orienteringsstjerner stjerneorientering.

DAG 4
I dag ble vi vekket med bjellen, men den var svakere enn vanlig. Vi dro på tur til Hardangervidda. Turen var lang men og veldig hyggelig. Vi hadde toast på turen og når vi var i nærheten av toppen