Follese / Ullevål-Loggen, uke 35

Bussturen og første dag.
Bussturen gikk fint og det var veldig god stemning. Det var noen som kastet opp på grunn av at det var så svingete vei. :/
Når vi kom frem så fikk vi utdelt rom og så pakket vi ut.
Vi fikk god blomkålsuppe til forrett og poteter og kjøttkaker med brun saus til middag klokken 14:00. Vi gikk en kort, men kul tur i skogen og svarte på noen spørsmål. Det var bare noen få som fikk alt riktig. Førsteinntrykket av Fagerli er bra og det er mye kule ting å gjøre. Vi gleder oss til fortsettelsen.

Tirsdag
Hallois, leirskolelærer her! Tror dere ikke at vi hadde greid å låse inn PC’ene som Foto / Blogg-gruppa skulle bruke?! Nå var det ikke akkurat velvet til Norges Bank, men nok til at dataguruen fra Ullevål ikke greide å utrette mirakler. Hva som egentlig skjedde på tirsdag? Tja, skogstur med innlagte aktiviteter. Kiosk. Litt underholdning, og god middag tenker jeg.

Onsdag
Min oppfatning av dagen:
Vi ble vekket av at noen gikk rundt i gangen med en kubjelle. Så fikk vi en god frokost. Så ble vi delt opp i flere grupper. Man kunne velge mellom å ri på hest, padle med kano, skyte med pil og bue og bruskasseklatring.
Bruskasseklatring
På bruskasseklatringen skulle man prøve å klatre på bruskasser som er stablet oppå hverandre mens man var sikret. Når man falt hang man igjen i lufta. Vi prøvde en og en og de som ikke klatret måtte sitte å se på den som klatret. Det var 19 bruskasser som man kunne klatre på. De som kom høyest opp kom til den 16. kassen så falt de ned. Og læreren sa at de som sto på den siste kassen å sang en sang skulle han spandere en kvikk lunsj på.
Pil og bue-skyting.
En av gruppene var på pil og bue-skyting. Der hadde vi ulike konkurranser, blant annet mesterskap. Vi startet med litt prøveskyting, slik at alle fikk kjent på hvordan dette fungerte. Når alle hadde fått prøvd seg, hadde vi lagskyting og etter hvert også enkeltmannsskyting slik at vi kunne kåre Robin hood.
Kano padling
Når vi kom ned til kanoene måtte vi ta på oss redningsvest og så fikk vi en åre og da viste læreren hvordan vi brukte den . Først lærte læreren hvordan vi styrte og hvordan vi oppførte oss i en båt ,etterpå padlet vi inn i en elv der så vi et bever hi .
Hest
Når vi kom ned til stallen møtte vi læreren og fikk en kjeledress vi skulle ta på oss og noen støvler. Når alle kom gikk vi ut og hentet hestene som var ute å gikk. Så gikk vi inn for å stelle og sale opp hestene. Etter det gikk vi ut på banen og begynte turen nedover mot elva. Vi satt på hestene i 20 minutter hver og så byttet vi. Når vi kom ned til elva og gapahuken der, tente vi bål. Da grillte vi marsmallow og lagde smores som vi hadde med ned dit. Vi hadde en liten natursti før vi dro opp igjen til stallen.

Torsdag
Morgenen!
Den var helt grei men litt døv!
De på gruppa mi klarte å glemme kameraet til gruppen, derfor fikk ikke vi tatt noen bilder av det flotte Norske landskap
Midt på dagen!
Vi gikk en flott tur med flotte elever og lærere! Av en eller annen grunn så var det noen som gikk på tur, mens noen andre som re på hest!
Litt info om dagen generelt!
Jeg ble fortalt att å ri på hest var noe skikkelig dritt, mens att det var kjempe gøy med tur!
Neida, jeg tipper att det var gøy å ri allikevel!
Vi hadde flere konkurranser som gikk helt fint med masse god innsats!